Rakkaudesta kehoon ja liikkeeseen…

Pilatessalin ikkunasta avautuu merellinen näkymä

 

 

 

 

 

 

 

 

Salini sijaitsee Vaasan Västervikissä, kotini yhteydessä. Luonnon läheisyydessä sijaitsevan salin seinänlevyisestä ikkunasta avautuu merellinen näkymä. Harjoitustunnin jälkeen voit virkistäytyä kiireettömästi, hunajalla tai intiaanisokerilla makeutettua yrttiteetä siemaillen. Sen jälkeen palaat rentoutuneena kotiin.

Harjoitustuntini soveltuvat kaikille. Ne ovat oivallinen apu myös selkävaivojen hoitoon ja kuntoutukseen. Johdantokurssin jälkeen löytyy jokaiselle säännöllistä harjoittelua kaipaavalle oman tason mukainen ryhmä.

Urheilijat ja tanssijat voivat Pilateksen avulla parantaa merkittävästi liikeratojaan. Tämä vähentää myös loukkaantumisriskiä.

Tahdon auttaa sinua nauttimaan kehosi mahdollisuuksista entistä enemmän. Joustava keho tuo mielen joustavuutta. Toimiva keho lisää iloa elämään. Jaksamme enemmän sekä henkisesti että fyysisesti.

Lue lisää…

 

Palkintona on myös kauniimpi ja ryhdikkäämpi vartalo. Selkäranka vahvistuu ja koko kehon liikkuvuus paranee. Vapaudut pysyvästi vääristä asennoista ja kireyksistä

Menetelmäni on Pilates. Peruskoulutukseltani olen klassisen baletin ja lastentanssin opettaja. Olen opiskellut myös muun muassa tanssi- ja liiketerapiaa, pianonsoittoa, vesiliikuntaa, vauvarytmiikaa ja klovneriaa. Suunnittelen myös koreografioita tilauksesta.

Lue lisää…

Tahdon jakaa ilon kokemuksen oppilaitteni kanssa.
Olet tervetullut tunneilleni!
Jenny Ekman-Kaivonen